Maar liefst 257 punten voor Kyton - Dekhengst Ferguson

Maar liefst 257 punten voor Kyton

kyton

Bart Veeze kwam met Ferguson-zoon Kyton aan de start van de tweede selectie voor de Gelderse kampioenschappen in Vragender. De hengst kreeg voor zijn proef op L2-niveau maar liefst 257 punten!

Dat betekent een percentage van 85,7 procent. Jurylid Nicolette Blankespoor is laaiend enthousiast over de combinatie. “De uitdrukking ‘when lighting strikes’ heb ik ervaren toen hij binnen kwam op de a-c lijn,” laat ze weten. “Ik heb ontzettend van Kyton genoten.”

Veeze rijdt maandag met de 4-jarige hengst ook de hengstencompetitie in Kronenberg.

?Kyton ? de 4 jarige zoon van Ferguson werd vandaag door Bart Veeze ter voorbereiding op de Hengstencompetitie in de Peelbergen gestart op de tweede selectie voor de Gelderse Kampioenschappen in Vragender. Ze zijn in vorm ? want met een ?score van 257 punten ( 85.7%) winnen ze de L2 rubriek ???

Gepostet von Dekhengst Ferguson am Sonntag, 10. November 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *